Hvordan laver man en hjemmeside?

0
1586
lav din egen hjemmeside

Hvis du gerne vil have din egen hjemmeside, så findes der flere muligheder. Tidligere var det meget dyrt og krævende at få en hjemmeside, men sådan er det heldigvis ikke længere.

Du har i dag flere muligheder.

Kode siden helt fra bunden

Den klart sværeste er at kode hjemmesiden helt fra bunden af, og det er virkelig en stor opgave, som kræver at du har masser og tid ikke mindst et stort drive og vilje til at lykkes med projektet.

Benyt et CMS – Content Management System

Et CMS er kort og godt et system til opbygning af hjemmesider, som hjælper med at holde styr på hvordan din hjemmeside ser ud, og hvordan sidens indhold præsenteres. Faktisk kræver det ikke kodning for at få en hjemmeside op at køre. Siden kan løbende ændres hvis med kodning, men selve basen er på plads.

Til et CMS skal man vælge et tema, som er en designskabelon for din hjemmeside. Et af de mest kendte CMS’er er WordPress. Her kan man finde tusindvis af hundredvis af temaer, og det er muligt at få noget til enhver smag. Derfor anbefaler vi også WordPress til de fleste nybegyndere, som ønsker sig en hjemmeside.

Nem hjemmesidebygger

Der findes også en række services som tilbyder adgang til et eksisterende system mod et månedligt abonnement. Disse systemer er dog ofte meget begrænsede, og over tid bliver det en virkelig dyr løsning, så den anbefaler vi ikke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here