Hvad er multifunktionelle møbler?

0
1433
multifunktionelle møbler

Med multifunktionelle møbler så tænkes der på møbler, som på en enkelt og simple måde kan forvandles, så de kan bruges til et andet formål eller på en anden måde.

En af fordelene ved multifunktionelle møbler er at de kan løse forskellige opgaver, og derfor er det et godt valg hvis man bor i en mindre lejlighed eller bare småt. Det er kun fantasien der sætter grænser for multifunktionelle møbler, og igennem tiden er der blevet designet mange spændende møbler.

Foldemadrasser

Et simpelt men alligevel meget populært møbel er en såkaldt foldemadras, som er en madras som kan foldes på flere forskellige måder, hvilket giver flere anvendelsesmuligheder. Det er iær børnefamilierne der findeer den interessant, da den kan bruges som tumlemadras, gæsteseng, sofa, til at bygge hule og meget mere. Ifølge de mest vidende indenfor emnet, nemlig foldemadras.dk, så er de bedste foldemadrasser på markedet dem fra producenten By Klipklap.

Sovesofaer

Med en sovesofa får du to funktioner samtidig, nemlig en sofa og så muligheden for at lave sofaen om til en seng. Det er en god løsning hvis du har brug for en ekstra soveplads til overnattende gæster.

Skabssenge

Har du en skabseng, også kendt som purphybed, så kan du gemme senge væk om dagen i et skab op af væggen, og finde den frem når u skal i sove om aftenen. Ens eng fylder generelt meget, men med en skabsseng kan du f.eks. skabe et gæsteværelse med flere funktioner. Derfindes også skabesenge med indbygget skrivebord, så det bliver endnu mere funktionelt.

Møbler med indbygget opbevaring

I dag findes der en lang række møbler, hvor opbevaring er indbygget. Det kan være senge, sofaer, puffer, chaiselonger og meget andet. Hvis man bor småt mangler man ofte opbevaringsplads, og her kan disse møbler være helt fantastiske

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here